facebook

Cablarea structurata reprezinta instalarea cablurilor ce intra in componenta retelelor de date si/sau voce din centre de date, birouri sau cladiri conform unui set de standarde internationale*.

Benficiile Cablarii Structurate

  • Calcul rapid al valorii lucrarii
  • Fiabilitate Ridicata
  • Rapiditate in implementare
  • Solutii customizabile si adaptate afacerii tale

Serviciile de cablare pot presupune un procedeu lung si greoi. Insa cu DOTRO timpii de implementare a lucrarilor sunt redusi la 2-3 zile. Si asta pentru ca suntem printre cele mai bune companii din Romania ce ofera produse standardizate de cablare structurata. In plus, beneficiem de o expertiza de peste 15 ani in dezvoltarea de solutii de cablare structurata la cele mai inalte standarde de calitate. Folosind tehnologie de ultima generatie, iti asiguram servicii profesionale certificate ISO si solutii optime pentru nevoile companiei tale.

Echipamentele pentru solutiile de cablare structurata sunt puse la dispozitie de partenerii nostri: PANDUIT, 3M, AMP, Reichle & De-Massari, Brand-Rex, Belden, Corning, Siemon, Legrand.

Pentru a-ti oferi solutia potrivita afacerii tale, poti alege intre 2 tipuri de cablare structurata:

Cablare Standard Cablare Complexa
Pret per Port: calcului imediat al valorii lucrarii Solutie customizabila
Intre 8-100 Porturi Solutie personalizata in urma efectuarii unui survey
Dulap de comunicatie de 19"; panouri de conexiuni pentru cabluri; organizatoare de cabluri; Patch Cord-uri; prize duble Cat 5E; canal de cablu din PVC; cablu UTP Cat 5E. Cablu si conectica CAT 5E, Cat 6, Cat 6a, Cat 7; cablu UTP, FTP, STP; prize aparente / ingropate, duble sau simple; cablare cupru si fibra optica; cablare in interiorul si exteriorul cladirii; cablare pe orizontala prin podea, tavan si prin / pe perete.
Flexibilitatea retelei de voce-date
Service si mentenanta post-vanzare
Cablare unitara voce-date

Serviciul de cablare structurata include:

  • Survey si proiectare retea
  • Instalare, testare si documentare retea
  • Certificarea retelei (optional)
  • Servicii de mententanta si suport

*ANSI/TIA/EIA 568-B: Cablarea pentru telecomunicatii in cladirile comerciale; ANSI/TIA/EIA-569: Caile si spatiile folosite in telecomunicatii in cladirile comerciale; EN 50173: Sisteme generice de cablare; EN 50174: Instalarea cablurilor; ISO/IEC 11801: Cablarea generica a imobilului clientului; ANSI/TIA/EIA 570: Cablarea pentru telecomunicatii comerciale de complexitate redusa; ANSI/TIA/EIA-606: Administrarea infrastructurii cladirilor; ANSI/TIA/EIA-607: Impamantarea.